Top

Care Plus - Anti Insect DEET spray 40%, 60ml

  • Care Plus - Anti Insect DEET spray 40%, 60ml
9,95
per stuk

Care Plus - Anti Insect DEET spray 40%, 60ml
 

Care Plus Anti-Insect Deet spray 40% is het sterkste insecten afwerende middel voor de huid. Geschikt voor zowel tropische bestemmingen (risico op malaria, dengue, gele koorts) als voor Europese gebieden en stedentrips. DEET is het meest effectief tegen teken, (malaria)muggen en steekvliegen en redelijk effectief tegen grote steekvliegen en midges. DEET producten worden aangebracht op de onbedekte huid.

  • Vorm: Spray
  • Afmetingen: 40x40x120mm
  • Gewicht: 77 gram
  • Inhoud: 60 ml
  • Werkzaam: 8 uur


Gebruik op de huid
Het middel spaarzaam en zorgvuldig aanbrengen op onbedekte lichaamsdelen; verdeel het middel gelijkmatig over de huid. Het middel niet aanbrengen bij de ogen, op de lippen en op beschadigde huid (wonden). Eveneens niet aanbrengen op plaatsen waar door buiging van gewrichten, veelvuldige buiging van de huid normaal is; dus niet aanbrengen in de knieholte en de elleboogholte.

Gebruik op de kleding
Het middel zorgvuldig aanbrengen op de buitenkant van de kleding ter hoogte van de polsen, enkels, schouders en broekzakken; door twee keer te spuiten (200 ml flacon) of drie keer te spuiten (60ml, 100ml flacon) op een oppervlak van 10x10 cm. Voor het wassen de gebruikte kleren in een gesloten plastic zak bewaren.
N.B. Vermijd contact met kunststoffen (o.m. brilmonturen), synthetische-/lederen kleding en gelakte oppervlakken.
Het gebruik bij kinderen jonger dan zes jaar wordt afgeraden


Outdorio
Bestel je outdoor spullen bij Outdorio en draag zo je steentje bij aan het milieu. Van iedere aankoop sturen wij een percentage naar Trees For All. Als echte reis- en outdoorliefhebbers kunnen wij veel vragen beantwoorden. Dus heb je een opmerking of een vraag? Neem gerust contact met ons op.


 Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over