Top

Camelbak Big Bite Valve 3 Color Pack

  • Camelbak Big Bite Valve 3 Color Pack
19,50

Camelbak Big Bite Valve 3 Color Pack

De Camelbak Big Bite Valve bestaat uit een pakket van 3 mondstukken met verschillende kleuren. Met deze mondstukken kunt u de mondstukken vervangen die aan de camelbak waterreservoir drinkslang zitten. Het vervangen van het mondstuk aan de drinkslang gaat zeer eenvoudig. Dit is zo ontworpen voor het schoonmaken van de mondstukken.

Doordat de mondstukken in drie verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, is dit color pack zeer geschikt voor families. Dit maakt dat de verschillende gebruikers van de camelbak rugzak met waterzak een eigen mondstuk hebben en deze herkennen aan de kleur. De mondstukken van het Camelbak Big Bite Valve 3 color pack zijn ergonomisch voorgevormd. Dat maakt dat het dragen van de mondstukken in uw mond zeer aangenaam is. Hierdoor kunt u met nog meer plezier van uw water genieten tijdens het sporten.

Hoe houdt en maakt u de Camelbak schoon?

  • gebruik camelbak cleaning tablets.
  • Gebruik alleen half warm water.
  • Na gebruik laten drogen m.b.v. de droogarmen.
  • Bij weinig gebruik de camelbak laten drogen, oprollen en in de vriezer leggen.
Extra informatie drinksystemen
Lees alles wat u moeten weten over drinksystemen op onze productinformatie pagina.


Outdorio
Bestel je outdoor spullen bij Outdorio en draag zo je steentje bij aan het milieu. Van iedere aankoop sturen wij een percentage naar Trees For All. Als echte reis- en outdoorliefhebbers kunnen wij veel vragen beantwoorden. Dus heb je een opmerking of een vraag? Neem gerust contact met ons op.
 


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over

Gerelateerde producten