Top

Gregory Z25

  • Gregory Z25
85,00
per stuk

De Gregory Z25


De Gregory Z25 is met zijn 25 liter groot genoeg om een dag te hiken. Met zijn brede heup- en schouderbanden is deze rugzak erg comfortabel. De vele vakken en ophang mogelijkheden maken de Gregory Z25 compleet.

Het hoofdvak is vanaf boven toegangkelijk waarin je een vak voor je drinksysteem vindt. verder vindt je in het hoofdvak een groot meshvak. Aan de bovenkant van de rugzak bevindt zich ook nog een klein vak ter grootte van je hand voor uw portomonnee of sleutels.
Verder heeft der Gregory Z25 twee meshvakken met rits op de heupband voor je snacks of camera en op de voorkant van de rugzak zit een groot rekbaar vak waar je je spullen in kunt stoppen die je snel nodig denkt te hebben. Als laatste heeft deze rugzak nog twee vakken aan de zijkant voor bijvoorbeeld je drinkflessen.

De Z25 heeft verder een aantal lussen aan de rugzak hangen waar je je gereedschap of wandelstokken aan kunt hangen.

Een groot voordeel van de rugzak is het rugpand. Door het gaas is het zeer ventilerend. De brede heup- en schouderbanden geven je zeer veel comfort waardoor je een hele dag kunt klimmen of hiken.

De geïntegreerde regenhoes zogt ervoor dat je na een geweldige dag hiken fijn schone en drogen kleren aan kunt trekken.

Outdorio
Bestel je outdoor spullen bij Outdorio en draag zo je steentje bij aan het milieu. Van iedere aankoop sturen wij een percentage naar Trees For All. Als echte reis- en outdoorliefhebbers kunnen wij veel vragen beantwoorden. Dus heb je een opmerking of een vraag? Neem gerust contact met ons op.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over

Gerelateerde producten