Top

Care Plus Bugsox City navy (2 paar)

  • Care Plus Bugsox City navy (2 paar)
  • Care Plus Bugsox City navy (2 paar)
18,95

Care Plus Bugsox City navy (2 paar)

De heerlijk zittende wandelsokken van Care Plus zijn insecten en tekenwerend. Hierdoor verkleint u de kans op vervelende beten. De Bugsox City is prima geschikt voor een stevige wandeling maar zeker ook voor dagelijks gebruik.

De Care Plus Bugsox City is verpakt per twee.

Het gebruik van Coolmax zorgt ervoor dat de voet droog en comfortabel blijft aanvoelen, waardoor de kans op blaren verkleint.
Uw voet blijft schoon en fris door het gebruik van het natuurlijke bamboegaren, dat een natuurlijke antibacteriële werking heeft.

De Care Plus Bugsox City voorkomt vervelende, jeukende insecten- en tekenbeten, en daarmee ernstige ziekten, omdat ze zijn geïmpregneerd met HealthGuardTM Vital Protection. Dodelijk voor de insecten en teken, ongevaarlijk voor mensen. Vital Protection irriteert de huid niet en is biologisch afbreekbaar. Het beschermt de sokken ook tegen bacteriën en voorkomt dus geurtjes en verkleuring. Uit tests met HealthGuardTM Vital Protection AM1 zijn de volgende resultaten naar voren gekomen:

  • 45% minder landingen van muggen en 80-90% minder feitelijke insectenbeten
  • teken kunnen niet op de beschermde sokken blijven zitten, ze sterven na aanraking met de sokken en kunnen zich dus niet vastbijten.


Extra informatie wandelsokken
Voor meer informatie over wandelsokken leees je onze productinformatie pagina voor wandelsokken.


Outdorio
Bestel je outdoor spullen bij Outdorio en draag zo je steentje bij aan het milieu. Van iedere aankoop sturen wij een percentage naar Trees For All. Als echte reis- en outdoorliefhebbers kunnen wij veel vragen beantwoorden. Dus heb je een opmerking of een vraag? Neem gerust contact met ons op.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over